Constructii Hale Metalice Botosani

Hale metalice Botosani

Constructii Hale Metalice Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Constructii Hale Metalice Botosani: Hale metalice Botosani.

Proiectare - Executie - Montaj hale metalicehale metalice
HALE AGRICOLE, depozitare cereale, depozitare tilaje si echipamente agricole, depozitare legume, fructe, ferme de pasari, porci, vaci, ateliere, industrie alimentara
HALE INDUSTRIALE, productie, hale depozitare, industria chimica, constructii provizorii, hangar avioane, hale reciclare, hale cu acoperis in 2 ape, hale semirotunde, service auto, showroom
SALI DE SPORT SI AGREMENT

Proiectam, fabricam si construim hale din otel pentru diverse aplicatii: arene acoperite, hangare pentru avioane sau sali de sport si agrement.

Aveti nevoie de o hala spatioasa si sigura pentru a depozita cereale, a creste animale sau pentru a gara utilajele agricole?
Hale metalice din otel adecvate oricarei linii de productie sau de procesare, combinate sau nu, cu spatiu pentru birour, ce se pot personaliza conform cerintelor dvs.: copertine, usi sectionale, suport pod rulant, mezanine. Cu deschidere libera de pana la 35 m, diverse inaltimi si lungime nelimitata.

Oricare ar fi activitatea dvs., cu siguranta va putem oferi solutia ideala pentru a o proteja si dezvolta.