Constructii Hale Metalice Constanta

Hale Metalice Constanta

Constructii Hale Metalice Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Constructii Hale Metalice Constanta: Hale Metalice Constanta.

Hale Metalice Constanta - Executie - Transport - Montaj - 0739.193.651

Construim hale metalice complete din otel adecvate oricarei linii de productie sau de procesare, combinate sau nu, cu spatiu pentru birour, ce se pot personaliza conform cerintelor dvs.: copertine, usi sectionale, suport pod rulant, mezanine. Cu deschidere libera de pana la 35 m, diverse inaltimi si lungime nelimitata. Cu noi vei gasi solutia optima pentru constructia unei hale metalice standard sau la comanda, conforma cu necesitatile dumneavoastra.

hale metalice constanta

  • Construim hale metalice civile si industriale
  • Hale de depozitare
  • Service auto
  • Spalatori auto
  • Hale depozitare cereale
  • Garaje utilaje agricole
  • Saloane de evenimente

constructii montaj hale metalice constanta


* Direct producator de hale metalice
* Oferim solutii complete in constructii metalice.
* Firma cu muncitori experimentati si sudori autorizati.
* Executam hale, de la A la Z.
* Oferim documentatie tehnica pentru structura sudata, pregatit de inginer sudor pentru evitarea complicatiilor la aprobarea autorizatiei de utilizare a halei dumneavoastra.
* Suna specialistul nostru, pentu informatii si consultanta.

Proiectare - Executie - Montaj hale metalice - Structuri Metalice
HALE AGRICOLE, depozitare cereale, depozitare tilaje si echipamente agricole, depozitare legume, fructe, ferme de pasari, porci, vaci, ateliere, industrie alimentara
HALE INDUSTRIALE, productie, hale depozitare, industria chimica, constructii provizorii, hangar avioane, hale reciclare, hale cu acoperis in 2 ape, hale semirotunde, service auto, showroom
SALI DE SPORT SI AGREMENT


Aveti nevoie de o hala spatioasa si sigura pentru a depozita cereale, a creste animale sau pentru a gara utilajele agricole?

Proiectam, fabricam si construim hale din otel pentru diverse aplicatii: arene acoperite, hangare pentru avioane sau sali de sport si agrement.

Oricare ar fi activitatea dvs., cu siguranta va putem oferi solutia ideala pentru a o proteja si dezvolta. In functie de necesitatea clientului, realizam hale metalice / hale industriale de orice tip. Utilizarea otelului pentru hale reduce costul, iar timpul de executie este mai mic. Realizam si structuri metalice de mici sau mari dimensiuni, in functie de necesitatile dumneavoastra.