Constructii Hale Metalice Drobeta Turnu Severin

Constructii Hale Metalice Drobeta

Constructii Hale Metalice Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Constructii Hale Metalice Drobeta Turnu Severin: Constructii Hale Metalice Drobeta.

Despre Noi

Construim hale metalice din otel adecvate oricarei linii de productie sau de procesare, combinate sau nu, cu spatiu pentru birour, ce se pot personaliza conform cerintelor dvs.: copertine, usi sectionale, suport pod rulant, mezanine. Cu deschidere libera de pana la 35 m, diverse inaltimi si lungime nelimitata.

hale metalice drobeta


Proiectare - Executie - Montaj hale metalice - Structuri Metalice
HALE AGRICOLE, depozitare cereale, depozitare tilaje si echipamente agricole, depozitare legume, fructe, ferme de pasari, porci, vaci, ateliere, industrie alimentara
HALE INDUSTRIALE, productie, hale depozitare, industria chimica, constructii provizorii, hangar avioane, hale reciclare, hale cu acoperis in 2 ape, hale semirotunde, service auto, showroom
SALI DE SPORT SI AGREMENT


Aveti nevoie de o hala spatioasa si sigura pentru a depozita cereale, a creste animale sau pentru a gara utilajele agricole?

Proiectam, fabricam si construim hale din otel pentru diverse aplicatii: arene acoperite, hangare pentru avioane sau sali de sport si agrement.

Oricare ar fi activitatea dvs., cu siguranta va putem oferi solutia ideala pentru a o proteja si dezvolta. In functie de necesitatea clientului, realizam hale metalice / hale industriale de orice tip. Utilizarea otelului pentru hale reduce costul, iar timpul de executie este mai mic. Realizam si structuri metalice de mici sau mari dimensiuni, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Galerie foto