Constructii Hale Metalice Piatra Neamt

Hale metalice Piatra Neamt

Constructii Hale Metalice Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Constructii Hale Metalice Piatra Neamt: Hale metalice Piatra Neamt.

Construim hale metalice din otel adecvate oricarei linii de productie sau de procesare, combinate sau nu, cu spatiu pentru birour, ce se pot personaliza conform cerintelor dvs.: copertine, usi sectionale, suport pod rulant, mezanine. Cu deschidere libera de pana la 35 m, diverse inaltimi si lungime nelimitata.

Proiectare - Executie - Montaj hale metalice
HALE AGRICOLE, depozitare cereale, depozitare tilaje si echipamente agricole, depozitare legume, fructe, ferme de pasari, porci, vaci, ateliere, industrie alimentara
HALE INDUSTRIALE, productie, hale depozitare, industria chimica, constructii provizorii, hangar avioane, hale reciclare, hale cu acoperis in 2 ape, hale semirotunde, service auto, showroom
SALI DE SPORT SI AGREMENT

Aveti nevoie de o hala spatioasa si sigura pentru a depozita cereale, a creste animale sau pentru a gara utilajele agricole?

Proiectam, fabricam si construim hale din otel pentru diverse aplicatii: arene acoperite, hangare pentru avioane sau sali de sport si agrement.

Oricare ar fi activitatea dvs., cu siguranta va putem oferi solutia ideala pentru a o proteja si dezvolta.

Galerie foto